Romania cumpara „bunatati” pentru F-16

Read Time:36 Second

Foto: af.mil
Foto: af.mil
Se pare ca Romania va cumpara „bunatati” pentru escadrila de F-16 pe care o va avea operationala peste doi ani (sa speram!). Iar prin „bunatati” intelegem Sniper Advanced Targeting Pod (ATP).

Nu cu mult timp in urma, Lockheed Martin, producatorul, a anuntat ca Fortele Aeriene Romane si Fortele Aeriene Regale Thailandeze au selectat Sniper ATP pentru propriile flote de F-16.

Din pacate, americanii nu au dezvaluit si cate Sniper-e doreste Romania si cat va costa achizitia.

Din ce am „descoperit” pe internetul atotstiutor, Sniper-ul ar costa in jur de 1,5 milioane de dolari, insa este vorba doar despre un pret estimativ.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Romania cumpara „bunatati” pentru F-16

  1. Ce sa facă frate cu „bunatatile”ăstea? Pe cine vor ei sa bombardeze? Bani băgati prostește în conservele gringo-lusitane,saptamîna trecută în Yemen un f16 marocan blok52 de ala jmecher și bengos a fost doborît de jihadiști,și ala avea pe el mai multe „bunatați”ai noștrii și marocanii n-au vazut razboiul din Ucraina și bagă lovele la greu în fiarele altora,pîna la urma noi și tailandezii am luat bunatatile sa aparem pe lista ai (nr 18-19).

    1. Nu trebuie neaparat sa bombardeze pe cineva, e vorba de a avea capabilitati de multirol. Ca daca vrem avioane doar pentru politie aeriana, aia o putem face si cu IAR-99 pana la un punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Italia dezvolta un nou avion de antrenament
Next post Ultimul zbor pentru „parintele aviatiei navale” din Romania, comandorul Tudorel Duta