M-346, multirol la apasarea unui buton

Read Time:51 Second

m346Italienii de la Leonardo-Finmeccanica promit ca avionul lor, M-346, poate oscila intre rolurile de trainer si fighter la apasarea unui singur buton. La propriu.

Massimo Ghione, unul dintre oficialii din ramura de marketing ai companiei, sustine ca M-346 aduce o caracteristica unica pe piata, anume posibilitatea de a oscila extrem de rapid intre rolurile sale.

Practic, spune omul, daca zbori un M-346 intr-o misiune de lupta, fie ca e vorba despre atac la sol sau, de ce nu, politie aeriana, si ajungi la aterizare, dar urmeaza o misiune de antrenament pentru un elev, apesi butonul magic si armele, chiar daca raman pe avion, nu mai pot fi utilizate.

„Nimeni altcineva nu mai poate face asa ceva”, spune el.

Bai, pare foarte misto daca e asa cum zice nenea Ghione si, desi nu e o chestie atat de dificil de imprementat, italienii sunt de felicitat daca s-au gandit primii la ea.

Sa va aud de-acum ca vreti butonul magic si pe IAR-99 TD :))

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “M-346, multirol la apasarea unui buton

  1. Macaronarii promit și luna de pe cer săși vîndă pasărea, dar nu pre-a îl văd pe ăsta micul și colorat alergînd după suhoaie pe la 12 000 m altitudine sau dînd cu bombardeaua. Va rămîne de pregătire și antrenament,ca toate păsările din clasa lui. Forța fie cu voi.

  2. Curios e ca marketingareala e facuta de Maximo Ghinione si ca singura tara care l-a comandat nu numar mai maricel e israelul, dexizie pe care n-am inteles-o cand T-50 se plia mai bine pt o detinatoare de F-16 din care provine sau care mai detine si F-15.
    La cat de bun e trainerul asta de ce oare s-au mai chinuit sa faca si M-345 ??? Miroase a ceva putred aici, o fi branza cu viermi milaneza sau astia isi dau cu tezla in o0.

    1. E luat de Israel, Polonia, Singapore si, evident, Italia. Si cica s-ar mai discuta niste contracte de export vara asta.
      M-345 e dezvoltat ca o varianta mai „light”, care nu avea cum sa prinda la expoer cu specificatiile alea slabe.

      1. In primul rand M-346 este subsonic si asta spune tot. Putea sa fie patinat cu foita de aur ca daca l-ai facut subsonic este deja in alta categorie fata de T-50. T-50 intra deja in categoria lui F-16, dar mai light..

        1. T-50 se pliaza mai bine pe o tara care ar vrea sa-l foloseasca si ca fighter. Iar daca il vrei ca si fighter, mai bine iti cumperi fighter, altfel nu vei avea decat un trainer foarte scump, care nu face cu mult mai mult decat un M-346. Sau IAR-99 daca vrei.

          1. Trainer f. scump? Pai il iei ca fighter ieftin, nu ca trainer scump. Asta o data, ca a doua – nu cred ca T-50 este mai scump de operat decat M-346, T-50 are un motor, M-346 are doua. Deci cu T-50 faci inclusiv politie aeriana, cu M-346 nu poti. Deci unde e comparatia?

  3. Koreenii n-au acceptat să se pună avionica străină pe el si evreii s-au reorientat spre italieni. Nu scrie nicăiri că dacă ai f-15*16 trebuie săți tragi ’50,noi îl avem pe iar 99. Știi a ce miroase Raptor’e? A lovele,contracte și locuri de muncă.

  4. You ar fanny! Din păcate noi o să tragem de ’99 pînă o săi cadă aripile,apoi o să ile lipim,sudăm și nitui și ie ca nou. Nu avem noi norocul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Tarom a devenit un pion in jocul politic sau cum e Ciolos responsabil pentru defectiunile tehnice
Next post Succes important pentru echipa Romaniei de acrobatie cu planorul